Projecten

Samen aan Tafel

Het Platform Gehandicapten Sint Anthonis organiseerde op 7 oktober j.l een succesvolle themadag met een groot aantal geïnteresseerde bezoekers. Onder het motto “Samen aan Tafel” werd gesproken over allerlei zaken die met geld te maken hebben. Centraal hierbij was: hoe moet dit als ik dit zelf moeilijk of niet kan, en wat moet ik hiervoor doen en bij wie moet ik zijn?

Met de medewerking van andere organisaties kwamen er verschillende aspecten voorbij: Rabobank Land van Cuijk Maasduinen gaf voorlichting over o.a. technische hulpmiddelen en wat zij als bank kon doen voor mensen met beperkingen. Bewindvoerderskantoor K&K vertelde hoe zij op een professionele wijze bewindvoering en Mentorschap uitvoert. Notaris Dré Teeuwen vertelde over mogelijkheden die je via een testament of levenstestament kan vastleggen. De kantonrechter vertelde over haar werk en werkwijze bij het aanvragen van bewindvoering of mentorschap.

« 1 van 3 »

Bankjes

« 1 van 2 »

PGSA Wandelroiutes PGSA Wandelroutes

Wandelroutes voor iedereen PGSA

Wandelroutes:

Er zijn boekjes te koop van wandelroutes in de Gemeente Sint Anthonis. De wandelroutes zijn geschikt voor iedereen die moeilijk ter been is of gebruik maakt van rolstoel of scootmobiel.

Ook voor moeders/vaders met kinderwagen of wandelwagen zijn deze routes geschikt.